Fodrászat

Vissza

Fodrászat

Nincs lehetetlen. Ha nem hiszi, tegyen próbát fodrászainkkal! Bízza ránk tincseit, és mi kihozzuk belőlük a legjobbat! Ha pedig ez sem elég, növesszen velünk hosszú hajat néhány óra alatt! Klikkeljen a részletekért!


TÖKÉLETES FORMA

Nálunk minden frizura alapja a pontos, precíz vágás. Nincs legjobb vagy legdivatosabb vágás! A legjobb frizura az, amely az Ön arcformájához és egyéniségéhez leginkább illik, és amellyel Ön is boldog.GYÖNYÖRŰ SZÍN

Modern és kíméletes színezési, festési technikákat használunk, és szívesen adunk tanácsot a legújabb színtrendekről. Szalonunkban kizárólag professzionális termékeket használunk.
RITUÁLÉK ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT ÁPOLÁS

A szép haj reggel is szép… Masszázs, pakolások, hajterápia és különleges rituálék – válasszuk ki együtt az Önnek legmegfelelőbb kezelést, hogy fejbőre egészséges, haja pedig ragyogóan szép lehessen!

Hajrituáléink:


Kleanthous Silia hajkezelés: Tökéletes test?


Hogy az álom valósággá váljon, csak rajtunk múlik: készek vagyunk-e tenni érte, és mennyi időt áldozunk rá. Amennyire értékes az idő, amit erre szánunk, legyenek ugyanilyen értékesek a hatóanyagok, melyekkel testünket kényeztetjük. Bambusz, komló, tengeri alga, Coffein, vadgesztenye, szójaprotein, L-Carnitin, kakaóvaj, jojobaolaj és még sok más nemes hatóanyag alapozza meg termékeink kiemelkedő hatékonyságát.


Olaplex hajkezelés: MI EZ AZ ÚJ ANYAG... OLAPLEX?

Az első professzionális hajápoló, amely új megvilágításba helyezi a roncsolt haj kezelését. Nem táplálni és nem is hidratálni akarja a hajat, hanem a károsodás alapvető okát szünteti meg. Az OLAPLEX az első és egyetlen szer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket.
Fusio Dose: Kerastase Fusio-Dose Concentre Pixelist

Ez egy magas koncentrátumú a haj színét kiemelő kezelés festett vagy szőkített hajra. A professzionális szalonok ajánlásával.

A La Recherche avancee L'Oreal PIXELIST- ben jelen van a két legelőnyösebb tehnológia, amely a festett haj színének és ragyogásának hosszú ideig való megőrzéséért és a hajszálak regenerálásáért felelős.

A fibrion rendszer a különleges olajokkal együttműködve mélyen beívódik a hajszálba, belülről táplálva azt, annélkül, hogy feltöltené, továbbá a külöböző keverékei és regeneráló összetevői megőrzik a ragyogó és intenzív hajszínt, ellenállóvá téve a hajat.

Hatások:

  • a hajszál regenerálása
  • a ragyogás hangsúlyozása
  • a szín fenntartása a tövektől egészen a hajvégekig
  • fakulás gátlás
  • hosszantartó fény
  • könnyű haj


Brasil Cacau:

BRASIL CACAU KERATIN - SIMA, EGÉSZSÉGES, KÖNNYEN KEZELHETŐ HAJ


A Cadiveu cég Brasil Cacau Keratinos kezelése 2006-ban indult hódító útjára és
azóta több mint 30 országban ért el fantasztikus sikereket. A Cadiveu a világ vezető fodrászainak az exkluzív választása, és nagyon keresett a hírességek körében is Los Angelesben, Milánóban, Dubaiban és Párizsban is. A Cadiveu úttörő szerepet játszott a vegyi anyagok nélküli hajkiegyenesítő kezelések létrehozásában.

Vissza