Fodrászat

Vissza

Fodrászat

Nincs lehetetlen. Ha nem hiszi, tegyen próbát fodrászainkkal! Bízza ránk tincseit, és mi kihozzuk belőlük a legjobbat! Ha pedig ez sem elég, növesszen velünk hosszú hajat néhány óra alatt! Klikkeljen a részletekért!

TÖKÉLETES FORMA

Nálunk minden frizura alapja a pontos, precíz vágás. Nincs legjobb vagy legdivatosabb vágás! A legjobb frizura az, amely az Ön arcformájához és egyéniségéhez leginkább illik, és amellyel Ön is boldog.

GYÖNYÖRŰ SZÍN

Modern és kíméletes színezési, festési technikákat használunk, és szívesen adunk tanácsot a legújabb színtrendekről. Szalonunkban kizárólag professzionális termékeket használunk.RITUÁLÉK ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT ÁPOLÁS

A szép haj reggel is szép… Masszázs, pakolások, hajterápia és különleges rituálék – válasszuk ki együtt az Önnek legmegfelelőbb kezelést, hogy fejbőre egészséges, haja pedig ragyogóan szép lehessen!

Hajrituáléink:


Shatush hajfestés


Minden nő álma a stílusos, vonzó, divatos kinézet és mások csodálatának kivívása. A hajszín fontos alkotóelem az egyedi megjelenés kialakításában. A hajfestés népszerű módja ma a Shatush. Ez a technika könnyedséget és romantikát kölcsönöz, kissé napszítta hatást kelt. A Shatush lehetővé teszi a sötét és a világosabb árnyalatok közötti egyenletes átmenet elérését.

Shatush - hajfestési technika

A technikát a márka alapító Aldo Coppola fejlesztette tökélyre. Fontos különbség a többi technikához képest a szín "széthúzása", az egyenletes átmenet elérése. Két vagy több hasonló árnyalatot használnak az egész hajon vagy egyes tincseken a napszítta hatás eléréséhez. Ez a színezés a haj teljes hosszára, egy részére (például a közepétől indulva) vagy a végeire alkalmazható.

Az Aldo Coppola szépségközpont mesterei az ősz haj elfedése és a látványos hatás létrehozásának érdekében előszeretettel javasolják a Shatush technikát. Festés előtt a hajat tincsekre osztják és a gyökereknél feltupírozzák - ezt a területet a festés során nem érintik. A kivilágosított tincseket véletlenszerűen rendezik el, ami maximális természetességet biztosít, mintha a haj kiégett volna a napon. A világosító anyagot/keveréket felviszik a tincsekre, és 10 - 30 percig a hajon hagyják (a kívánt hatástól függően). Egy idő után a festéket lemossák, és a hajat keratinbalzsammal kezelik.

A Shatush technikához kémiai és természetes festékeket használnak. Ez utóbbiak nem ártanak a hajnak, de hasznos összetevőkkel gazdagítják és erősítik azt.

Shatush világosbarna hajra

Világosbarna hajon a technika lehetővé teszi a napszítta haj hatásának elérését. A hamu, a búza vagy a közepesen szőke árnyalatok tökéletesek.

Shatush barna hajra

Sötét haj esetén a paletta gazdagabb és változatosabb: mogyoró, tejes kávé, retro bronz, sötét bézs, borostyán, méz. A kávé és a csokoládé árnyalatai, a sötét hamu és a platina színe jól megfelel.

Shatush szőke hajra

A szőke hajon aranyszínű, búza vagy gyöngy színek érhetőek el.

Technikai előnyök

Csak a főbb előnyöket soroljuk fel:

* Tartósság – csak 2-3 hónap múlva van szükség újrafestésre.

* Gyengéd és kíméletes hatás – a világosítást nem alkalmazzák a haj gyökerein.

* Volumen, egészséges ragyogás és pompa.

* Vizuális hatás
Kleanthous Silia hajkezelés: Tökéletes test?

Hogy az álom valósággá váljon, csak rajtunk múlik: készek vagyunk-e tenni érte, és mennyi időt áldozunk rá. Amennyire értékes az idő, amit erre szánunk, legyenek ugyanilyen értékesek a hatóanyagok, melyekkel testünket kényeztetjük. Bambusz, komló, tengeri alga, Coffein, vadgesztenye, szójaprotein, L-Carnitin, kakaóvaj, jojobaolaj és még sok más nemes hatóanyag alapozza meg termékeink kiemelkedő hatékonyságát.Olaplex hajkezelés: MI EZ AZ ÚJ ANYAG... OLAPLEX?

Az első professzionális hajápoló, amely új megvilágításba helyezi a roncsolt haj kezelését. Nem táplálni és nem is hidratálni akarja a hajat, hanem a károsodás alapvető okát szünteti meg. Az OLAPLEX az első és egyetlen szer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket.Fusio Dose: Kerastase Fusio-Dose Concentre Pixelist

Ez egy magas koncentrátumú a haj színét kiemelő kezelés festett vagy szőkített hajra. A professzionális szalonok ajánlásával.

A La Recherche avancee L'Oreal PIXELIST- ben jelen van a két legelőnyösebb tehnológia, amely a festett haj színének és ragyogásának hosszú ideig való megőrzéséért és a hajszálak regenerálásáért felelős.

A fibrion rendszer a különleges olajokkal együttműködve mélyen beívódik a hajszálba, belülről táplálva azt, annélkül, hogy feltöltené, továbbá a külöböző keverékei és regeneráló összetevői megőrzik a ragyogó és intenzív hajszínt, ellenállóvá téve a hajat.

Hatások:

 • a hajszál regenerálása
 • a ragyogás hangsúlyozása
 • a szín fenntartása a tövektől egészen a hajvégekig
 • fakulás gátlás
 • hosszantartó fény
 • könnyű haj
Brasil Cacau:

BRASIL CACAU KERATIN - SIMA, EGÉSZSÉGES, KÖNNYEN KEZELHETŐ HAJ


A Cadiveu cég Brasil Cacau Keratinos kezelése 2006-ban indult hódító útjára és
azóta több mint 30 országban ért el fantasztikus sikereket. A Cadiveu a világ vezető fodrászainak az exkluzív választása, és nagyon keresett a hírességek körében is Los Angelesben, Milánóban, Dubaiban és Párizsban is. A Cadiveu úttörő szerepet játszott a vegyi anyagok nélküli hajkiegyenesítő kezelések létrehozásában.

Brasil Cacau ECO Thermal Reconstruction 1 L (2. lépés): FORRADALMI CUKORNÁD ÉS CISZTERIN KERATIN RENDSZER ACAI BOGYOVAL AUTENTIKUS ÉS EREDETI BRAZIL KERATINOS KEZELÉS BRAZILIÁBÓL

Az ECOkeratin Brasil Cacau formula ötvözi a gazdag összetevőket a legújabb Brasil Cacau technológiáva

l. A Brazilian ECOkeratin a cukornádkivonat és a ciszterin segítségével épít ujjá. Az Omega 3 es 6 szinten az újjáépítéshez járul hozzá, míg az Acai bogyó antioxidánsokban rendkívül gazdag így megfiatalítja a hajat. A Brazilian ECOkeratin megerősíti a haj belső szerkezetet. A cukornád és a ciszterin együttműködik a haj természetes keratinjával, hogy kondicionálja, újjáépítse, kisimítsa és lezárja a kutikulát, egyúttal felszámolja a göndör tincseket, valamint belső és külső védelmet biztosítson a hajnak.

A BRAZILIAN ECOkeratin MŰKÖDÉSE 3 FONTOS LÉPÉSBEN

 1. Anti Residue sampon (ph9·lugos). Megnyitja a kutikulát. Felkészíti a hajat a keratinos kezelés befogadására.
 2. Brazilian ECOkeratin kezelés - a hajszárító használata és a hajvasaló melege együttesen aktiválja a keratinos kezelés kulcsfontosságú összetevőit.
 3. Deep Conditioning Mask (ph4.5) Ez a gyönyörű luxus pakolás visszaállítja a haj PH szintjét, és lezárja a kutikulát. A haj simább, fényesebb lesz és nem fog göndörödni, szöszösödni.

MIÉRT VÁLASZD A BRAZILIAN ECOkeratin BRASIL CACAU KEZELÉST?

 • Nem tartalmaz erős vegyszereket.
 • Nem tartalmaz formaldehidet.
 • Ellenáll a nedvességnek.
 • Újjáépít és kondicionál.
 • Megszabadít a göndör tincsektől.
 • Kisimítja és lezárja a kutikulát.
 • Csökkenti a hajformázást és szárítás idejét.
 • A legtöbb hajtípuson és textúrán alkalmazható.
 • Nincs több rézszínű elszíneződés a szőke hajon. Az ECO formula segít a porózus szőke és ősz haj árnyalásában.

Azonnali simító rendszer, az ügyfelek a szolgáltatás után rögtön vissza tudnak térni hétköznapi tevékenységeikhez, például a hajmosás, copfviselés, csatok és hajtűk használata.

Vissza