Kleanthous arckezelések

Vissza

Kleanthous arckezelések

A bőr a lélek tükre. Tükrözi személyiségünket. Egész életünkben reprezentál minket. A bőrt széppé és egészségessé varázsolni – ez KLEANTHOUS kutatásainak és működésének elsőszámú célja. E cél érdekében ötvözzük a modern technológiát – az ultrahangot, a biorezonanciát és a fényterápiát- a bőrregeneráció tudományos módszerével. Tartson velünk! Szánjon rá egy kis időt, és KLEANTHOUS készen áll az Ön szépségét szolgálni. ÖRÖK FIATALSÁG… Az örök fiatalság keresése emberemlékezet óta a tudományos kutatások fő kérdése. Nagyon sok időt töltöttünk azzal, hogy választ találjunk a kérdésre: mi szükséges ahhoz, hogy fiatalos, vitalitással teli és egészséges külsőnket megőrizzük. Gondoljunk bele, mi történne, ha megállítanánk az öregedés folyamatát, és a múló időt „becsapnánk”. Sugárzó kinézetünk lehetne és környezetünktől csupa pozitív visszajelzés érkezne felénk. Bőrünk fiatalabbnak látszana és az öregedés folyamata megállna. Mára az örök fiatalság elérhető céllá vált! A modern tudomány egyre több betekintést enged sejtjeink működésébe. A DNS dekódolva van, ezért egyre többet érthetünk meg abból, hogy mi, miért történik. Kimutattuk, hogy bizonyos molekulák befolyásolják sejtjeink életerejét és regenerációs képességét: ezek az úgynevezett cell supporting molekulák (c.s.m.) A KLEANTHOUS Laboratórium felhasználta egy sejtbiológiai kutatás eredményét, miszerint a sejtjeinkben megtalálható cell supporting molekulák (c.s.m.), mint információhordozó molekulák felelnek szerveink regenerációs képességéért. Szervezetünk öregedésével mennyiségük folyamatosan csökken, így a sejten belüli és a sejtek közötti információcsere gyengül. Ez az információcsere a sejtműködés fenntartásához és a kielégítő sejtosztódáshoz elengedhetetlenül fontos. KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár ráncokról, szem alatti táskákról, laza kötőszövetről vagy hajhullásról: a cell supporting molekulák (c.s.m.) hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését – mellyel valódi Anti-Aging-et valósítanak meg. Tudományos munkánk során sosem tévesztjük szem elől: az ember örök fiatalság utáni vágyát.


Cellular System

FORRADALMIAN ÚJ KUTATÁSI EREDMÉNYEK...

KLEANTHOUS elsőként mutat be egy tökéletesen új Anti-Aging kezelést, mely a bőr egyéni igényeinek és rendszerének felel meg. Személyre szabott kezelések és termékek, melyekben a világ legmodernebb és legértékesebb kozmetikai hatóanyagait vonultatjuk fel.

ANTI - AGING…

KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár a ránctalanításról, a sejten belüli struktúra újraprogramozásáról, vagy kommunikációs rendszerének javításáról, szabad gyökök elleni védelemről, a kollagénszintézis újraindításáról, vagy akár a nedvességmegtartó képesség növeléséről, a cell supporting molekulák (c.s.m.) hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését ezzel valódi Anti-Aging-et valósítanak meg.my serum
exkluzív, csak Önnek…

A My serum húsz év tapasztalat eredménye a sejtregeneráció és az Anti-Aging terén. Mindezt a tudást hasznosítjuk, hogy egy teljesen új bőrápolási rendszert állíthassunk a bőrápolás szolgálatába. A cél ennek során a bőr jelenlegi állapotból a kívánság szerinti állapotba történő átalakítása.

A személyes életmód (bőr, táplálkozás, viselkedés- és környezeti elemzés) figyelembe vétele mellett elvégzett átfogó anamnézist követően elkészül az A.S.L.-profil(advanced skin and lifestyle profile).

Az így nyert információkból, kizárólag a vendég részére, személyre szabott bőrápoló szérumot állíthatunk össze a hatóanyagok személyre szabott kombinációjával - my serum.

Ennek során a jelenleg rendelkezésre álló tizennyolc hatóanyag-esszenciát variálva 100 %-ban testre szabott, a vendég bőrének egyéni igényéhez alkalmazkodó bőrápoló terméket állítunk elő, mellyel a kezelést végezzük. A cél a bőr biológiai fiatalítása a sejt saját regenerációs folyamatát beindítva.

Rendszeres használatával a bőr érezhetően és láthatóan fiatalabbá válik.
Skintone

Nem a kor az, ami zavar bennünket. Sokkal inkább a fiatalos külső, amit meg szeretnénk tartani. Csak a szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket és pozitív kisugárzásunkat féltjük. Hogy mindez így maradjon, és Önnek soha többé ne kelljen a korára gondolnia KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolócsaládját, a SkinTone -t. Függetlenül korától és bőrtípusától, nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas, és a bőrfiatalítás alapegységében: a sejtben hat.

Az ápolócsalád rendkívül hatékony, mivel a cell supporting molekula (c.s.m.) biztosítja az egészséges sejtnövekedést. A bőr látványosan fiatalabb és élettel telibb lesz.SONO BEAUTY LIFTING KEZELÉS

célja

Ránctalanítás, bőrfiatalítás, feszesítés, kontúrok javítása, rozacea csökkentésef

milyen bőrtípusra

Exkluzív Anti aging kezelés minden bőrtípusra

hatóanyagok

c.s.m. molekulák továbbfejlesztett 5-szörös dúsítással*, ásványi anyagok, hyaluron, enzymek, vitaminok, kollagén, urea, allantoin, elasztin, növényi hatóanyagok, stb.

kezelési leírás

Letisztítás, enzym peeling, dry maszk c.s.m. mask fluid-dal, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés esszenciával és c.s.m. hyaluronic complex hatóanyagokkal, feszesítés, akupresszúrás masszázs


Sonostar

KLEANTHOUS professzor orvosi terápiáira alapozva megoldást keresett a cell cupporting molekulák fájdalommentes és hatékony bőrbe juttatásához. A varázsszó az ultrahang volt, és az is maradt a mai napig. 1989-ben, a világon először Dr. Kleathous állította a kozmetika szolgálatába az ultrahangot, amivel új távlatokat nyitott a szépségiparban.

"Az ultrahang segíti a salakanyagok távozását és nagyban növeli a kozmetikai termékek hatását.“
(Dr. med. P. Kleanthous)

SONOSTAR MATRIXÚj csillag született: legmodernebb tudományos kutatásaink ihlették a SONOSTAR MATRIX készüléket. Különleges technikai újdonsággal tört KLEANTHOUS a piacra, mely az első olyan kozmetikai ultrahanggép, mely orvosi üvegfejjel, erőteljes teljesítménnyel, integrált LED-technikával és speciálisan kozmetikai használatra kifejlesztett fény frekvenciákkal jött létre. Továbbá jellemző rá a teljes moduláris impulzusfrekvencia, mely egyedülálló működést kölcsönöz a különleges ultrahanggépnek. Engedje magát elvarázsolni a sokoldalú alkalmazási lehetőségek által, melyek eddig elképzelhetetlenek voltak! KLEANTHOUS ezáltal teljesen új anti-aging kezeléseket kreált. A MATRIX terápia és a kombinációkban gazdag, sokféleképen variálható kezelésskála a professzionális kozmetikai lehetőségek széles tárházát rejti magában.Bemutatkozott legújabb termék, a SKINJECTION instant hydro lifting patch nyak és dekoltázskezelése, mely azonnali,látványos eredményt ad, feszesít, feltölt, hidratál.
Vissza