Kozmetika

Vissza

Kozmetika

A szépség a részleteken múlik! Jólesne egy arcmasszázs? Szebb vonalú szemöldököt szeretne? Hosszabb szempillákat? Esküvői vagy esti sminket? Ismerkedjen meg klasszikus kozmetikai szolgáltatásainkkal!

KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSAINK

 • arctisztítás, arcmasszázs (Dr. Grandel, Kleanthous, Mesotica)
 • arckezelések
 • testkezelés ( Silia Body Shape )
 • ultrahang
 • gépi nyirokmasszázs
 • nappali, esti, menyasszonyi smink
 • szemöldökfestés, szemöldökszedés
 • henna szemöldökfestés
 • gyantázás
 • 1-6 D szempillaMesotica arckezelések

A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív, peptid központú kozmetikai termékcsaládot, így az „intelligens peptidek”™ segítségével hatékonyan aktiválhatjuk a bőr önmegújító folyamatait. Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekben, szérumokban nagyon alacsony koncentrációban vannak jelen, így azok kedvező hatásai is elmaradnak. Ezért, a Mesotica kutatói dermatológiai és tudományos kutatásokkal alátámasztott hatóanyagok felhasználásával kifejlesztették a kozmetikai ipar legmagasabb hatóanyag tartalmú, látványos eredményeket biztosító peptidek szekvenciális sorozatát és 3D bőrápolási rendszerét™. Ezen összevetőknek köszönhetően a 35 év feletti, önmagukra és környezetükre igényes nők és férfi ak szépségápolása új értelmet nyer. A Mesotica 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepciója hightech hatóanyagaival, rétegenként - hidro-lipid réteg, epidermisz, dermisz - építi és aktiválja újra a bőr működését.


A személyre szabott Mesotica arckezelések során nagy hatékonyságú, kollagént aktiváló peptidekkel fiatalítjuk a bőrt. A botoxszerű, izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidekkel pedig ellazítjuk a rögzült mimikai ráncokat. A sejtkommunikációs hatóanyagok, azaz a peptidek jelentősége abban rejlik, hogy megfelelően magas koncentrációban képesek a bőr funkciók folyamatába sejtszinten, szinte azonnal beavatkozni és képesek a bőr „ellustult gépezetét” újra aktiválni. Míg az antioxidánsok közvetve avatkoznak be a szabad gyökök okozta láncreakciós folyamatokba, addig a sejtkommunikációs hatóanyagok képesek közvetlenül kommunikálni a sejtekkel, azokat a célnak megfelelő működésre “rávenni”. Látványosan csökkenthetjük a ráncok mélységét a szem, a száj körül, az orr-ajak barázdában, a homlokon, a nyakon és a dekoltázson, valamint jelentősen javíthatjuk a megereszkedett arckontúrt, ha a szalonkezeléseket otthoni ápolással kombináljuk. Különböző bőrproblémák, mint pl. a couperosa vagy hyperpigmentáció esetén is látványos eredményeket érhetünk el, amennyiben betartjuk a Mesotica által kidolgozott szabályokat. A Mesotica intelligens peptidtechnológiája, peptid felhasználási szekvenciái és a 3D bőrápolási szabályrendszere a biztosítéka egy új generációs bőrmegújítási szemléletmódnak és a gyors látványos kozmetikai és otthoni bőrápolásnak.


Arckezeléseink:AZ ARCMASSZÁZSRÓLEgyszerű, mégis csodálatos bőrfiatalító, emellett kiváló stresszoldó eljárás is. Masszázs hatására vérbőség keletkezik a bőr rétegeiben, mely pozitívan befolyásolja a mirigy- és faggyúműködést. Megemelkedik a bőr hőmérséklete, így a kozmetikai szerek hatékonyabban épülhetnek be.

Masszázzsal lelassíthatjuk a bőr öregedési folyamatait, a ráncképződést és csökkenthetjük a pattanások kialakulásának kockázatát is. Az arcizmok stimulálásával jobb tónusú lesz a bőr, halványulnak a ráncok, foltok, az arc simább, feszesebb lesz.A megfelelő technikával végzett masszázs bizonyítottan feszültségoldó hatású, a segítségével kellemes, ellazult állapotot érhetünk el. Jó szívvel ajánljuk!1-6D SZEMPILLA


Igéző tekintet és látványos, ultrakönnyű erc- vagy selyem szempillákkal, amelyeket könnyű viselni, és több héten át tartanak. A Miracle Beauty & Spa szalonban könnyű, láthatatlanul illeszkedő, többféle stílusú, íveltségű és hosszúságú pillákból építhetjük fel az álomszempillát. • számtalan különbőző stílus a természetestől az extra hosszú, alkalmi pillákig
 • a szempilla könnyű, kényelmes
 • ha műszempillát visel, nem szükséges – nem is javasolt – a szempillaspirál használata
 • Egy kis odafigyeléssel hetekig szépek marad új szempillái! Kerülje a gőzzel való érintkezést, ne dörzsölje a szemét, és használjon olajmentes sminklemosót!


Vissza