Kozmetika

Vissza

Kozmetika

A szépség a részleteken múlik! Jólesne egy arcmasszázs? Szebb vonalú szemöldököt szeretne? Hosszabb szempillákat? Esküvői vagy esti sminket? Ismerkedjen meg klasszikus kozmetikai szolgáltatásainkkal!

KOZMETIKAI SZOLGÁLTATÁSAINK

 • arctisztítás, arcmasszázs (Dr. Grandel, Kleanthous, Mesotica, Thesera)
 • anti-aging arckezelések
 • testkezelés ( Silia Body Shape )
 • ultrahang
 • savas hámlasztás
 • gépi nyirokmasszázs
 • szemöldökfestés, szemöldökszedés
 • henna szemöldökfestés
 • gyantázás
AZ ARCMASSZÁZSRÓLEgyszerű, mégis csodálatos bőrfiatalító, emellett kiváló stresszoldó eljárás is. Masszázs hatására vérbőség keletkezik a bőr rétegeiben, mely pozitívan befolyásolja a mirigy- és faggyúműködést. Megemelkedik a bőr hőmérséklete, így a kozmetikai szerek hatékonyabban épülhetnek be.

Masszázzsal lelassíthatjuk a bőr öregedési folyamatait, a ráncképződést és csökkenthetjük a pattanások kialakulásának kockázatát is. Az arcizmok stimulálásával jobb tónusú lesz a bőr, halványulnak a ráncok, foltok, az arc simább, feszesebb lesz.A megfelelő technikával végzett masszázs bizonyítottan feszültségoldó hatású, a segítségével kellemes, ellazult állapotot érhetünk el. Jó szívvel ajánljuk!
Thesera lifting kezelés speciális PDG szálak segítségével

hogyan fejti ki a hatását a Thesera kezelés?

A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik. Erre azért van szükség, hogy a bőr sokkal hatékonyabban legyen képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó PDG szálakat. Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket visszük fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását.

A kezelés során speciális olvasztott PDG szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük.

A feloldódott folyékony állagú PDG szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el.
A kezelés több lépcsőfokból áll, amit akár képekben, az oldalunk alján meg is tekinthetsz. 1 kezelés időtartama nagyjából 65 perc.

A lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd


Thesera L lifting kezelés

A kezelés előnyei:

 • egyedülálló technológia
 • nincsenek mellékhatásai
 • tű-és fájdalommentes
 • látványos eredmény már az első kezelést követően
 • 1 órás pihentető kezelés
 • biztonságos

Ha eddig a fájdalom miatt féltél a különböző szépség kezelésektől a Thesera egy olyan látványos megoldást nyújt számodra, ami teljesen FÁJDALOMMENTES!

 1. Előkezelés alatt a bőr előkészítése: arclemosó hab + speciális hámlasztó szérum
 2. PDG szálak alkalmazása: feszesítő szál + feszesítő szérum
 3. A vérkeringés fokozása Hydra Booster-el
 4. A bőr feszesítésére szolgáló erős lifting hatású gél használata
 5. A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-val

A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.

A Thesera kezelés legfőbb ismérve, hogy a bőrünk saját belső kollagéntermelődésének fokozására összpontosít. A kollagén az emberi testben előforduló legfontosabb fehérje. Fontos alkotóeleme a csontoknak, inaknak, porcoknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek is egyaránt. Lényeges szerepet játszik a bőr és a szövetek rugalmasságában és feszességében, valamint táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket. Ebből kifolyólag a megfelelő kollagén termelés a szervezetben prioritás a szépségünk megőrzésében.

Sajnos a mindennapos külső környezeti tényezők károsak a bőrünkre. Nagyon sok minden befolyásolja, hogy bőrünk mennyire egészséges és mennyire fog hosszútávon fiatalos maradni. Az ilyen káros tényezők például az UV sugárzás, helytelen táplálkozás, az egészségtelen életmód, a dohányzás, a stressz, hosszútávú kialvatlanság, huzamosabb éjszakai munka. Attól függően milyen mértékben érintenek minket ezek a tényezők olyan gyorsasággal fog romlani bőrünk állapota. Természetesen a folyamatot nem lehet megállítani a bőrünk veszt rugalmasságából és feszességéből, de nem mindegy, hogy mennyi idő alatt.

Az antioxidáns, méregtelenítő hatású összetevők segítenek a sejtek védelmében, hogy azok normálisan, fiatalosan tudjanak működni, és minél lassabban öregedjenek. A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind-mind ugyanazt a célt szolgálják, táplálják a bőrt és segítenek abban, hogy a bőr sokáig tudjon egészségesen működni. Fontos, hogy serkentsük a kollagén termelődését, hiszen ha ezt elérjük, a bőr azonnal feszesebb lesz, rugalmasabb, a felszíne simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz. Minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb hatást érhetünk el. Először a finomabb, vízhiány okozta kisebb ráncoktól szabadulhatunk meg, aztán a mélyebb ráncok is kezdenek feltöltődni, halványodni, így az arc egész megjelenése sokkal kipihentebb, fiatalabb képet mutat majd.Vissza