Mesotica arckezelések

Vissza

Mesotica arckezelések

ÁTTÖRÉS AZ OTTHONI BŐRÁPOLÁS TERÜLETÉN! VALÓJÁBAN MI IS A SZÉP BŐR TITKA?

A Mesotica innovatív szemlélet módjával és fejlesztéseivel életre hívta és megvalósította minden nő álmát, amivel hozzájárul a tökéletes és ragyogó arcbőr eléréséhez. Az intelligens peptid technológiának köszönhetően, a szépülni vágyó, magukra igényes nők ezreinek elégedettségét sikerült kivívnunk speciális peptid szérumokkal, melyek kézzelfogható és AZONNALI LÁTVÁNYT eredményeznek a bőrápolás során. Ha azonnali eredményre vágysz és szeretnél megszabadulni ráncaidtól, keresd a kozmetikusodnál a Mesotica kezeléseit. Drasztikus beavatkozások nélkül, mindenki számára elérhetővé válik a szép, feszes és egészséges bőr! Bőrproblémákra speciális kezelési eljárásainkat javasoljuk, melyeket dermatológiai kutatások alapoznak meg. Tanuld meg, hogyan tudod a kozmetikai kezelések hatását hosszabb ideig fenntartani, ezért kozmetikusodtól kérd az otthoni ápoláshoz a bőrtípusodnak megfelelő 3D-s bőrfeltöltő termékeinket. A magas hatóanyag tartalmú antiaging termékeink számodra is elérhetőek. A látvány önmagáért beszél!

...INTELLIGENS BŐRÁPOLÁS… INTELLIGENS PEPTIDEKKEL! TE BETARTOD A 3D BŐR FELÉPÍTÉS SZABÁLYAIT? Azonnali látványt, egészséges bőrképet, magabiztos kisugárzást szeretnél? Tartsd be Te is otthonodban a BŐRSZÉPÍTÉS szabályait 3D-s hatóanyag bombákkal.

3D bőrápoló rendszer

  1. 3D DERMISZ ITT AKTIVÁLOD A KOLLAGÉN ÉS ELASZTIN TERMELÉST! Sejtkommunikáló peptid koncentrátumaink képesek a bőr alsó rétegeit is feltölteni. Az arckrém használata előtt vidd fel a bőrre, hisz így tud csak felszívódni és aktivizálódni.
  2. 2D EPIDERMISZ AHOL NÖVELED A BŐR NEDVESSÉGMETARTÓ KÉPESSÉGÉT! Termékeink között megtalálod a bőrazonos anyagokat tartalmazó készítményeinket, amelyek segítenek a bőr természetes nedvességmegtartó képességének növelésében. A termékeinkben megtalálható antioxidánsok gátolják a felszabadult szabadgyököket, amik a bőr minőségi romlásában játszanak nagy szerepet.
  3. 1D BŐRFELSZÍN AHOL A BŐRÖD HIDRO-LIPID RÉTEGÉT EGYENSÚLYBAN TARTOD! Támogasd a bőrmegújító folyamatokat a természetes bőrazonos lipidek visszapótlásával. Amennyiben rendszeresen használod a kozmetikusod által javasolt termékeket, és betartod a használatuk helyes sorrendjét, rövid időn belül látni fogod az intelligens bőrápolásod eredményét.

Hiperpigmentáció

Mesotica - előtte-utána

Vissza