Rádiófrekvenciás arckezelés

Vissza

Rádiófrekvenciás arckezelés tű nélküli mezoterápiával

A tű nélküli mezoterápia olyan bőrfiatalító módszer, amellyel elősegítjük az elasztin és a kollagén képződést. Segítségével hatékonyabban tonizálunk, és áthatóan hidratáljuk, valamint feszesítjük a kezelt bőrfelületet.
Az elektroporációs kezelések a szépészeti eljárások egy modern részét képezik. Kiváló megoldás a kozmetikai hatóanyagok bejuttatására. Ezzel a módszerrel az ampullákban található, mikrobiológiailag tiszta anyagokat juttatjuk a bőrbe.

Az Elektroporációs Kezelésről

Az orvosi tisztaságú hatóanyagokat mezoterápiával tudjuk a leghatékonyabban bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe.


A tű nélküli mezoterápiánál az elektoporézis (speciális rádiófrekvenciás hullámok) helyettesíti a tűk funkcióját. Az elektroporációval közel olyan hatékonyan tudjuk bejuttatni az analitikai tisztaságú hatóanyagokat, mint a tűvel végzett kezeléseknél. A bejuttatott anyag lehet hyaluron sav, vitamin komplexum, illetve több hatóanyagból készült koktél.


A Mezoforte® Multi Laser a valódi hatóanyag- csatornák keletkezésével járó elektroporáció mellett az ultrahang és az iontoforézis alkalmazásának lehetőségét is kínálja. Az iMeso® kezelőfej segítségével az elektroporáció és az iontoforézis egyidejűleg végezhető. A legkorszerűbb hatóanyag-beviteli módszerek egyidejű használata túlmutat az egyszerűbb, egy technológiás eszközök hatékonyságán.


Vissza