Uv mentes barnítás

Vissza

Uv mentes barnítás

Tanity - Tudtad, hogy a nap nélküli barnulásnak van egy biztonságos és természetes módja?Az UV mentes barnítás során egy speciális cukor származék, a DHA (Dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ezáltal alakul ki a természetes gyönyörű barna bőr. A folyamat óriási előnye, hogy a kívánt barna bőr elérése teljesen biztonságos.

Akár már holnapra szeretnél bronzbarna bőrszínt?
Az UV mentes barnítással ez lehetséges!

A teljes folyamat öltözéssel együtt kb. 15 percet vesz igénybe. A barnító oldatban található kozmetikai bronzosítónak köszönhetően, a kívánt barna szín azonnal látható, a végleges barnaság 8 óra elteltével állandósodik.

Mi az a DHA?

A DHA-t aktív összetevőként először cukorbetegek kísérleti kezelései során alkalmazták. 1957-ben egy gyermekkórházban véletlenül fedezték fel a DHA barnító tulajdonságait. Ezt követően számos kísérletezés és fejlesztés után nyerte el a mai formáját, amit napjainkban is UV-mentes barnításra használunk.

Mennyire biztonságos? Hol van engedélyeztetve?

Akár meg is eheted! A DHA az élelmiszeriparban engedélyezett termék. Az Egyesült Államok Élelmiszer és Gyógyszeripari szabályozó szerve (Food and Drug Administration - FDA) által hitelesítetten alkalmas fogyasztásra. A DHA legnagyobb felhasználási területét az egészségügyi készítmények piaca teszi ki, ahol elképzelhetetlenül magas biztonsági kritériumoknak kell megfelelnie.
Vissza