Hírek

Új arckezelés

Újdonság a kozmetikában!


HYDROFACIAL


A hydrofacial kezelés tulajdonképpen nem csak egy vízsugaras peeling, hanem kíméletes kémiai hámlasztás, vákuumos nyirokmasszázs, majd ezután hatóanyagokat juttatunk a bőrbe. A kezelés megújítja, frissíti a bőrt, lekoptatja az elhalt hámsejteket, így beindítja a bőr megújító folyamatait, gyulladáscsökkentő és hidratál. Kíméletesebb, mint a mikrodermabrázió, emellett sokkal kellemesebb érzés is, valamint azonnali látványos az eredmény érhetünk el. Serkenti a mikro keringést, valamint csökkenti a gyulladásokat.

Hideglézer-Pascaud


Az örök fiatalság titka

Szépségünk megőrzésének fontos alappillérei az egészségmegőrzés, a méregtelenítés és a feszesítés.

A PASCAUD hideglézeres terápia ráadásul az egyik legmegbízhatóbb technika.

Orvoskozmetika elérhető közelségben a PASCAUD luxuskozmetikai cég mottója „plasztikai sebészet helyett”

– A hideglézer a ma elérhető leghatékonyabb kezelésforma, amely segíthet elkerülni a plasztikai műtétet. A kezelés során alkalmazott PASCAUD termékcsalád a világsztárok kozmetikuma, amely soha nem látott hatékonysággal segít a fiatalság megőrzésében, a 3-5 alkalmas terápia előtt alaposan feltérképezzük a vendég arcbőrének zsír- és nedvességtartalmát, szerkezetét, felmérjük az esetleges foltokat, egyenetlenségeket.
DERMIO TOP HEAD OXIGÉNTERÁPIÁRÓL


Egyszerű, gyorsan ható, életazonos energia. Kiváló hatásfokú eljárás, melyet úgy írhatnánk le, mint a bőr öregedés-késleltetésének egyik legtermészetesebb módja, vegyszerek, lézer vagy műtéti beavatkozás nélkül. Teljes összhang a tűmentes eljárások és a különleges arcápoló termékek között. Bőrtípustól függetlenül minden vendég számára láthatóan és észrevehetően hatékony ez a lazító jellegű kezelés. Mindezeken felül pedig védelmet nyújt a bőr számára a káros környezeti hatásokkal szemben.

A szabadalmaztatott Dermio Care® arckezelés magas koncentrátumú negatív ionokkal működik, melyek az arc körül lévő levegő minőségét javítják. Az oxigénionok érintkezésbe kerülnek az arcbőrrel a búra alatt. A Dermio Care® elengedhetetlen része bármely magas minőségű anti-aging kezelésnek, kúrának. Testkezelés alatt is alkalmazható.

TARTÓS LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS


A legújabb generációs diódalézeres technológiának köszönhetően pusztán néhány alkalom elegendő, hogy hölgy- és férfivendégeink hosszú távon megszabaduljanak a nem kívánt szőrszálaktól. A kezelésnek nincs mellékhatása. A kezelések időpontját a szőr növekedési ciklusához igazítva egy hónapos periódusokban zajlik a kezelés, és már területenként 5-8 kezelés után a felület teljesen simává válik. Minden kezelést személyre szabott konzultáció előz meg; a kezelési metódusokat vendégünk személyes adottságaihoz, a kezelt szőrszálak növekedési intenzitásához, színükhöz és sűrűségükhöz igazítjuk.

VACUSTYLER


NEGATÍV NYOMÁS TERÁPIA – Váltakozó vákuum terápia a test alsó részére. Értréning.

A Vacustyler® kezelést már évek óta folyamatosan nagy sikerrel alkalmazzuk a kozmetikákban. Ez az egyik legtöbbet próbált, leginkább bizonyított Weyergans készülék. Neve a “vacuum” – vákuum és “body-styling” kifejezésekből született.

A szabadalmaztatott eljárási módszer IVT-ként is ismert (Intermittent Vacuum Therapy – Váltakozó Vákuum Terápia). Mindez a test alsó részére gyakorolt normál illetve negatív váltakozó nyomású hatást hivatott jelölni. Egy kezelés átlagosan 30 percet vesz igénybe, mialatt a vendég a hátán fekszik, kényelmes pozícióban a készülékben.
A Vacustyler készüléknek számos felhasználási módja van. Ezt a kezelést ajánlhatjuk cellulitra, lokális depózsírokra, petyhüdt bőrre, fáradt és dagadt lábakra, visszérre vagy pókháló erekre, de kiváló regeneráló hatása bizonyított sérülések esetén is. Csökkenti az izomlázat, egy kemény edzést követően a legjobb regeneráló.


Előnyei

– szabadalmaztatott kezelési módszer

– egyszerű használat

– magas fokú kezelési biztonság

– kipróbált és tesztelt eredményes kezelés a DCT®-n belül (Differenciált Cellulit Terapia

– széles körben használható (kozmetikai kezeléseknél, a sportsérülések, a regeneráció területén, hatékonysága bizonyított számos betegségTovábbi hírek

Karácsonyi nyitva tartás

December

Részletek

Elköltözünk!

2023.01.01.-től

Részletek

Új arckezelés

Újdonság a kozmetikában!

Részletek
Továbbiak betöltése