Kéz - és lábápolás

Vissza

Kéz - és lábápolás

A rendszeres manikűr és pedikűr nem csak az igényes megjelenés, hanem egészségünk miatt is fontos.

A mindennapi stressz, a munka, de még az időjárás is nyomot hagy kezünkön, lábainkon, ezért különösen fontos a rendszeres, gondos ápolás. Szalonunkban szakképzett manikűrös és pedikűrös munkatársaink különböző regeneráló, stresszoldó és frissítő spa kezelésekkel is várják Önt.

DÍSZÍTÉS, MŰKÖRÖMÉPÍTÉS

Természetes hatású, dekoratív, visszafogott, színes, különlegesen díszített, extrém… megszámlálhatatlanul sok stílus, forma és szín: a műkörömépítésben a szakértelem mellett a legfontosabb a kreativitás. Mondja el, mit szeretne, és mi megvalósítjuk, vagy merítsen ötletet munkáinkból!

JAPÁN MANIKŰR

Kifinomultság, tökéletes elegancia természetesen! Ezzel a Japánban évszázadok óta ismert eljárással vegyi anyagok nélkül lehet szép és erős a körmünk. A körömlemezbe beépülő méhviasz elősegíti a körömnövekedést, erősíti és csodálatosan fényessé varázsolja a körmöket. Jó szívvel ajánljuk férfi vendégeinknek is, és mindazoknak, akik körmük természetes szépségét szeretnék kiemelni.GYÓGYÍTÁS

Ha Ön cukorbeteg, ortopédiai elváltozások vagy más okok miatt különleges ápolást igényel, gyógypedikűrös munkatársunk készséggel áll rendelkezésére. Gondos, fájdalommentes és biztonságos kezelésekkel segítünk megoldani problémáját!


KÜLÖNLEGESSÉG: GYERMEK MANIKŰR ÉS PEDIKŰR

Sosem lehet elég korán kezdeni. Hozza el hozzánk gyermekét is, és szépüljenek együtt! Segítünk leszoktatni a kicsiket a körömrágásról és megtanítjuk a helyes körömápolást is. Vigyázat! Magas cukiságfaktor!
A CND Shellac-leoldható géllakk.

Színes lakk, a CND Shellac 14+ napig tartós RENDSZER része.

• A CND hellac Aqua-Intance leoldható géllakkot könnyű felvinni, mint a körömlakkot
• Tartós, mint a zselé
• 5 perc alatt leoldható
• Se reszelés, se csiszolás, nem sérül a természetes köröm *
• Egy CND Shellac RENDSZER második lépcsője - vékonyan és egyenletesen kell felvinni, majd CND LED lámpában megköttetni.
• CND Shellac leoldható géllakk - hosszan tartó, fényes körmök TÖBB, MINT 14 NAPON ÁT!

A CND Shellac leoldható gél lakk alaplakk 7 káros összetevőtől mentes*
*Toluolt, kámfort, formaldehidet, ftalátokat (DBP), formaldehid gyantát, xilént, és metil-etil-ketont (MEK) sem tartalmaz.

CND Vinylux egy hetes körömlakk - öntapadó, színes körömlakk, a CND® Vinylux® garantáltan 7 napig tartós körömlakk rendszer része.

A CND Vinylux egy hetes körömlakk garantáltan 7 napig tartós, a CND® Vinylux® Top Coat fedőlakkal együtt használva*
Elképesztő tapadást biztosít, így nincs szükség alaplakk használatára
Akár 4-szer tartósabb a sima körömlakkoknál
8,5 perc alatt szárad
Levegőre szárad, nincs szükség UV lámpára
A CND Vinylux egy hetes körömlakk színei azonosak a CND® Shellac® rendszer színeivel
Tökéletes lábkörömökre is, főleg ha a vendég CND® Shellac® színt visel a kezén
Ideális azoknak a vendégeknek, akik két időpont között átlakkozzák otthon a kezüket, mert szeretik váltogatni a színeket.
Vissza